Hopp til hovedinnholdet

Pappa stormet inn på rommet mitt, tok mobilen min, skjelte meg ut, holt meg fast i sengen og slo meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er har et problem med pappa, nå i natt så hadde jeg på noen alarmer som jeg hadde glem å ta av, pappa stormet inn på rommet mitt, tok mobilen min, skjelte meg ut, holt meg fast i sengen og slo meg, det er ikke førstegang noe sånt skjer. Pappa har slott meg eller brukt vold flere ganger, når mamma ikkje har vært hjemme, han gjør silkkert noe av det på tull, men når han kiler meg sånt jeg får vondt bryr han seg ikkje men bare forsetter fordi jeg føler meg dårlig og ikkje vil på skolen. Jeg har ikke lyst å bo sammen med pappa, rett å slett fordi han prioriterer alt foran meg, vi bare krangler og han kan bruke vold, men om jeg gjør det samme så er jeg slem selv når han har gjort akkurat det samme, jeg er redd for han når han har annfall, men snill ellers men jeg klarer ikke mer, vil bare at han skal flytte ut for alltid, men jeg vil ikkje når jeg tenker på mamma, og økonomi og sånt ..jeg vet ikkje hva jeg skal gjøre, helt ærlig vil jeg bare vekk fra pappa for alltid

SVAR

Besvart 16.01.2015 09:08:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle