Hopp til hovedinnholdet

Har opplevd mye, og nå har jeg mye tanker, søvnproblemer og sinne. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har blitt utsatt for grov vold fra jeg var 6 til 12 år jeg har også blitt voldtatt av min eldre søster gjentatte ganger fra jeg var 5-7 år.mine opplevelser preget meg ikke da. jeg ble kriminell fra 12 års alderen å gjorde grovere å grovere kriminalitet til jeg ble 17 år. jeg utførte grovt kriminalitet sluttet med alt fra 17års alderen fortsatte å bruke dop til jeg ble 18 år giftet meg å fikk barn som 19 åring! barnevernet har selfølgelig opprettet bekrymring sak for min sønn ! selvom jeg er ferdig med alt tull å tatt avstand fra dårlig ting for meg å min familie. jeg mottar drapstrusler. å har jevnlig kontakt med barnevernet politiet BUP, alt ser bra ut for dem å ingen ting er galt. men i de siste har jeg mye tanker. søvnproblemer som preger meg å ett evig sinne som preger meg innvendig men dett går ikke utover min familie fordi alt foregår i hodet mitt å jeg sperrer det der inne !jeg trenger beroligende middler,som kan hjelpe meg men er red BVT vil prøve å ta min sønn! noen tips?

SVAR

Besvart 26.01.2015 23:13:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Gutt og utsatt for overgrep?

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å snakke om det som er vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle