Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer i forhold til moren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et lite problem med moten min... Det startet med at hun sa at hvis hun skulle ha yogaundervisning for ungdom skulle hun gjøre det for klassen MIN! Hun vet jeg allerede har et helvete på skolen og når jeg sa "Det gjør du ikke. Jeg vil ikke være den jenta med den flaue mora..." Ble hun sur på meg og sa at vi ungdommer har godt av det.... Så da fant jeg ikke på noe bedre enn å true med "Hvis du gjør det tar jeg selvmord! For jeg vil ikke være den jenta!". Etter det låste jeg meg inn på rommet... Jeg har skrevet ofte til ung.no om moren min, men får alltid det samme "snakk med henne" og denne fangen håper jeg på et annet svar (når jeg snakker med moren min ender det med krangel). Hvis ikke dette blir endret på snart klarer jeg rett og slett ikke å bo hjemme lengere, eller leve kort sakt... På forhånd takk, dere har hjulpet meg masse.

SVAR

Besvart 14.04.2015 16:13:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle