Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har aldri tillit eller stoler på meg når jeg er ute med venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei av foreldrene mine, de har aldri tillit eller stoler på meg når jeg er ute med venner (som oftest er litt eldre) såå klikker de vinkel for de tror jeg vært ute å drukket. som idag f.eks jeg kom hjem etter å ha vært med ei vennine som Akkuart har fulgt 18 år og har bil. Vi var hjemme hos henne også ringe moren min om at jeg skulle hjem med en lader rundt 9 tiden men da hadde vi allerede kommet hjem til hun. Også sa jeg at jeg kommer litt senere. Når jeg kom hjem så kom hun opp å trynet på meg og sa at hun ville sjekke ånden min om jeg hadde drukket. Jeg prøvde å si at jeg ikke hadde gjort det men så fikk jeg en bitchslap av hun!! Også Igår så sloss foreldrene mine og jeg var i midten av dem å splittet dem... Altså NEI! Fyfaen jeg er lei! Jeg er lei av alt og alle. Og jeg går på Bup pga barnevernet mener det er bra! Men fyfaen de hjelper ikke! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Altså selv hun Bup dama mente at jeg burde ha vært værre enn jeg er. Jeg orker snart ikke mer...

SVAR

Besvart 05.06.2015 10:39:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle