Hopp til hovedinnholdet

Moren min har en oppførsel som jeg ikke liker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 13 år her.. Jeg har lest at noen har hatt problemer med mammaen sin og dobruk.. Jeg har det samme problemet.. Mammaen min er så forferdelig Uhøffelig å ekkel.. Idag sto hun utenfor rommet mitt mens vi pratet også slapp hun den prompen rett ut.. Jeg skulle si noe men jeg bare oversedde det.. Jeg er så sykt lei at hun er så ekkel.. Jeg klarer det ikke mer. Det høres veldig rart ut men nå sitter jeg å gråter fordi jeg er så sykt lei av dette.. Voksne mødre burde virkelig lære seg hvordan man oppfører seg.. Sånn gjør man bare ikke! Men hva skal jeg si til henne? Tenk hvis hun reagerer sint Men det er ingen av mine venner som har sånne mødre.. Jeg vet det er bare lyder men lydene er ikke akkurat noe man vil sitte å høre på.. Noen ganger har jeg lyst å ta selvmord fordi jeg blir rett og slett sint på dette.. Jeg missliker henne så sykt når hun er sånn.. Håper på svar Hilsen en jente som er sykt lei av moren min når hun ikke oppfører seg..

SVAR

Besvart 29.06.2015 11:58:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle