Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å bo mest hos mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg er nettop fylt 13 og har skilte foreldre. Jeg bor 50/50 hos mamma og pappa.Jeg trives veldig godt hos mamma hun har og funnet seg en ny kjæreste og vi bor i et hus og har det veldig bra.Men hos faren min er det veldig rotete,det lukter litt fordi han tar ikke alltid og rydder vekk fra middagen før dagen etter og tar bare oppvask når det er bli stappfullt på hele kjøkkenbenken. Og akkurat nå har han kjøpt inn 3 sofaer som bare står i stua og tar opp plassen. det er 6 år siden skillsmissen.Og han holder alltid løfter han ikke klarer å holde,som foreksempel når jeg spør han når han har tenkt å gjør et eller annet har han alltid en unnskyldning men jeg kan ikke tro på hna lenger for sånn holder han på hele tiden.Og mye krangling og. Jeg har veldig lyst til og flytte inn hos mamma og vær hos far i helgene men jeg syns synd på han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjør. Hva burde jeg gjør?

SVAR

Besvart 19.09.2015 19:40:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle