Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa er skilt. Jeg vil bo hos pappa, men blir ikke hørt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, foreldrene mine er nå skilt 3 år. nesten 4. når jeg var 11 kom jeg bort i denne siden og leste at man må være 12 år for å bestemme hvilken forelder man vil bo mest med. Og jeg ventet. og ventet til jeg ble 12. jeg ville helst bo med pappa mer enn med mamma pga private ting.. så jeg snakka med mamma men det var nesten som om hun ignorerte meg.. så jeg bor fortsatt 2 uker hos pappa så 2 uker hos mamma (bare 4 km avstand). Nå er jeg 13 snart 14 og jeg er bare lei av det. mamma og pappa krangler hele tiden pga meg. og når jeg prøver å si noe så ignorerer mamma det. pappa prøver å høre men mamma bare skriker hele tiden. jeg var veldig deprimert hele tiden og kuttet. og jeg tror at depresjonen kommer tilbake... jeg vil så gjerne si noe i dette. men min stemme tels ikke no. det verste er når mamma snakker stygt om pappa til meg. Jeg syntes jeg burde få si min mening. og bestemme litt. det syntes også pappa. men mamma står i veien i det.. Hjelp meg.

SVAR

Besvart 20.10.2015 10:10:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle