Hopp til hovedinnholdet

Flau over å ha så gamle foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16, snart 17 år som har veldig gamle foreldre. Dette er pinlig og dumt for meg, så jeg bare lurer på hva jeg skal gjøre for at situasjonen jeg er i skal bli bedre å takle? Moren min er 62 år gammel, og faren min er 68. Jeg vet at dette er utrolig gammelt, og derfor er jeg flau over det. Mamma jobber fortsatt, men pappa er pensjonert, og jeg tør ikke å si det til vennene mine. Hver gang de spør, sier jeg bare at foreldrene mine fortsatt jobber, men jeg er lei av å holde på hemmeligheten! Det er så dumt at de er såpass gamle, selv om de er veldig gode foreldre og alt sånn. Sliter bare en del med dette, føler meg så unormal og lei.. hvorfor kan ikke foreldrene mine være unge og spreke? Hva tenker dere om situasjonen, og hva kan jeg gjøre for å bedre dette? Skal jeg fortelle sannheten til vennene mine, eller blir jeg sett på som skikkelig rar og teit da?

SVAR

Besvart 13.11.2015 10:41:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle