Hopp til hovedinnholdet

Pappa og jeg krangler nesten hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

pappaen min og jeg krangler nesten hver dag. tingen er at jeg vil feste med vennnene mine, å det er han ikke enig i. en annen ting er at han klikker om jeg ikke hjelper å en gang så dro han meg opp fra senga med ørene mine, så slengte han hodet mitt i veggen fordi at jeg ikke hjalp til hjemme. det var skikkelig vondt, å jeg hadde vondt lenge etter. en annen ting er at han ALDRI gir meg penger til noe. han kan gi meg 50kr til bussen, men det er akkuratt nok til to turer, så hvordan skal jeg klare å kjøpe ting? jeg må stjele.. de trur at de gir meg Masse penger, da de kan gi meg 150kr om jeg skal til byen en sjelden gang, men det de ikke vet er at 150kr forsvinner raskt. han vil også alltid at jeg skal bli med familien på byen åsånt, men jeg synest bare at dette er kjedeligt. han blir UTROLIG sur når jeg ikke vil bli med, ingen av vennene mine må bli med foreldrene sine overalt.. nå skal han ringe læreren min for å spør om det er normalt å oppføre seg som meg når man er 15 år. er det?

SVAR

Besvart 03.12.2015 22:15:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
account_circle