Hopp til hovedinnholdet

Synes mamma er vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem med moren min.. Helt siden i høst så har hun vært så sur mot meg hele tiden og lager ikke lenger middag osv.Jeg vasker, prøver å lage middag noen ganger, lager kaffe, henter post, tar oppvaskmaskin, bretter klær og prøver å få gode karakterer på skolen, og har veldig mange prøver så jeg er ofte sliten og helgene mine går til øving til prøve, men moren min blir aldri fornøyd og klager på at jeg aldri gjør noe.. I romjulen har jeg veldig lyst å dra til kjæresten min, men moren min sier jeg må jobbe for å tjene penger. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg vil ikke gå til helsesøster heller..

SVAR

Besvart 09.12.2015 11:48:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle