Hopp til hovedinnholdet

Æ vokse opp hos bestemor og bestefar min pga mamma og pappa er narkomane

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei æ trenger noen råd Æ vokse opp hos bestemor og bestefar min pga mamma og pappa er narkomane æ hadde en ok barndom det eneste som holder gående er besemor.for I 2009 døde bestefar og da var det bare meg hu men nå er ho like gammel som han og har dårlig helse men pointe er uten ho har æ ingen. Så æ er litt bekymret hva æ er I stand til å finne på uten ho For helle livet har æ blit sammenlignet med foreldrene mine. Æ har mye sinne inni meg Men enste gunnen til jeg æ klarer å holde meg er besta men når borte så er æ redd for å bli en større dritt unge som I har noe framtide Og det hjelper ikke å snakke med familien for da tror de jeg er syk og må legges inn så æ har ingen å snakke med så derfor spør jeg dere

SVAR

Besvart 10.12.2015 10:42:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle