Hopp til hovedinnholdet

Pappa har fått jobb på den andre siden av landet, men jeg vil ikke flytte! Må jeg bli med dem, eller kan jeg bo med broren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et stort problem. Pappa har fått en jobb på andre siden av landet. Jeg kjenner ingen der vi skal flytte! Broren min er 18, så han får lov til å bli igjen hjemme, de skal kjøpe en leilighet her. Er det noen lov som sier at jeg MÅ være med dem dit de skal flytte? Jeg går i 10. klasse, og har endelig klart å få meg venner og har endelig blitt fornøyd med livet mitt. Jeg hadde lagt masse planer om hvilken videregående jeg skulle gå på og alt sånn der, og nå er hele livet mitt ødelagt. Jeg er veldig sjenert og jeg har vanskelighet for å skaffe meg venner, den eneste grunnen til at jeg har klart å skaffe meg venner på ungdomsskolen er fordi jeg kjente mange fra før av. Og det har allikevel tatt tre år. Så jeg spør igjen; er det en lov om jeg må bli med dem, eller kan jeg bo med broren min?

SVAR

Besvart 19.12.2015 23:17:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
account_circle