Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom og forskjellsbehandlet! Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. Jeg føler meg veldig trist. Hver gang jeg er avlene så er jeg lei meg og sitter å gråter. Jeg føler at jeg har tusenvis av tanker i hodet og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av de. En av tankene er at jeg føler meg så utrolig forskjellsbehandlet hjemme. Jeg har en bror på 11 år og det føles ut som om mamma er mye mer glad i han liksom. Jeg går på dansing og det er ganske dyrt. Og broren min går på fotball og det er langt i fra så dyrt som dansing, det er mye billigere i følge mamma. Og vi er ikke akuratt verdens rikeste familie, så mamma betaler fotballen til broren min, men jeg får ikke danset denne sesongen fordi det er for dyrt!! Det synes jeg er urettferdig selvom dansingen er dyrere. Og så føler jeg at jeg ikke får like mye "ros" enn broren min for at jeg har rydda foreksempel. Somsagt så føler jeg meg også utrolig lei meg hele tiden. Jeg føler meg rett og slett ensom. (Hvis jeg har virket litt sånn "bitchy" så var det ikke meningen.)

SVAR

Besvart 11.02.2016 09:42:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle