Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått veldig lang husarrest for å lyve om å ha gått på fest. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en veldig overbeskyttende mor og for 1 uke siden ble jeg spurt om å dra på en fest. Helt ufarlig, rusfritt, og voksne var tilstede. Festen varte fra 18.00 til 22.00. Så siden moren min er så overbeskyttende bestmete jeg meg om å lyve. Jeg skjønte at jeg ikke kom til å få lov så det var det eneste valget jeg hadde. (Bortsett fra å si sannheten da) Da jeg kom hjem fortalte jeg hun sannheten siden hun allerede visste at noe var galt. Hun ga me husarrest, men sa ikke hvor lenge. Så idag spurte jeg henne hvor lenge jeg har husarrest og hun sa 3 MÅNEDER. Altså helt til mai. Det er helt sykt urettferdig. Det kan jo ikke gå an. Jeg føler at jeg er kjempe sint å lei meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er ekstremt drøyt at jeg ska få husarrest i 3 måneder. hjelp

SVAR

Besvart 22.02.2016 08:47:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle