Hopp til hovedinnholdet

Pappaen min slår ste-lillebroren min på 2 år. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Eg har skilte foreldre, og det var pappa som flytta hjemmefra, han reiste til et land som heter Bosnia. Der fant han seg en kjæreste, så flytta de tilbake til Norge og fikk et barn. Ste-lille-broren min griner veldig mye (han er to år) og pappa slår lillebror for at han skal slutte, men eg får så vondt i øynene når eg ser at han griner, det ser veldig vondt ut når han slår. Etter det sitter lillelillebrot i sofaen og prøver så godt han kan å ikke grine, eg prøver å trøste og gji en klem. Men pappapappa slutter ikke å slå ham. Vi kommer dit annenhver helg og splrsmålet mitt er: kan eg gjøre noe med den slåingen? Eg har lest på nettet at det ikke er lov å slå barn. Eg vil ikke at pappa skal få en straff elleeller komme i fengsel x_x men eg vik heller ikke se han fortsette. Eg er bekymra. Og eg skulle ønske at mamma fant seg en kjæreste, for at vi kunne ha en mann i huset. HvaHva kan eg gjøre? Takk om dere svarer Hilsen meg

SVAR

Besvart 17.04.2016 22:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle