Hopp til hovedinnholdet

Broren min låner penger av meg og leverer dem ikke tilbake - og han slår meg når jeg konfronterer han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 13 år, broren min er 2,5 år eldre enn meg og han har "lånt" 200 kr av meg til og kjøpe snus, det er 1 år siden det her skjedde og de pengene er jeg nødt til og ha. Han sa at jeg skulle få de tilbake om en uke men sånn har det ikke blitt. Han er mye større og sterkere enn meg så hvis jeg prøver og snakke med han om disse pengene tar han meg ned i bakken og slår meg, dette har han gjort en del ganger nå. Han har også tatt en ting fra meg til en verdi av 250 kr som jeg ikke får tilbake. Han skylder meg assa 450 kr. Hvis jeg sier det til mamma eller pappa så vil broren min sikkert få vite det og vil sikkert skade meg. Plis! Hjelp meg, noen gode tips til hva jeg kan gjøre? Gutt 13 år

SVAR

Besvart 18.05.2016 14:12:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle