Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få mamma til å forstå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har skilte foreldre, men er ikke hos faren min da han tidligere mishandla meg og søsknene mine. Jeg bor da hos moren min på fulltid. I lengden er det heller ikke så greit, da hun har utenlandsk bakgrunn, skylder på alle for alt og trøste kjøper alt fra klær til tallerkener. Hun jobber heller ikke, og bruker alle pengene mannen hennes tjener på dette. Det gjør at vi har lite råd og liten plass i leiligheten. Jeg gjør alt jeg kan for å snakke med henne om plass og penge problemene, men hun smiler bare og ignorerer det jeg sier. Hun er veldig grei ellers, men hun skjønner virkelig ikke at vi har liten plass og 90% at tingene som er her, er hennes. Jeg blir utrolig stresset av å ha det som dette. Vi har tidligere vært på både psykolog og familievern møter, men alt går inn det ene øret og ut det andre, det gjelder begge foreldrene mine. Så jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre. Frister å melde henne på noe "ekstreme samlere" show, men hun hadde hatet meg for det. Hjelp!

SVAR

Besvart 23.06.2016 14:06:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle