Hopp til hovedinnholdet

Hva skal han velge, studier eller jobb?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Situasjonen er slik: tidligere i år feilet jeg R2 matte eksamen min. Jeg har siden da vært borte på ferie og ikke tenkt på matte i det hele tatt. Jeg har nå kommet tilbake, satt ned og tenkt. Jeg kom til et svar at jeg ikke har lyst å ta eksamen på nytt i år - jeg vil jobbe. Jeg holder på å finne jobb nå. Problemet ligg i det at siden jeg ikke har jobb enda, bor jeg med foreldrene mine og de truer meg med å kaste meg ut hvis jeg ikke tar, og består, eksamen denne høst. Som sagt, jeg har ikke lyst å studere, ihvertfall ikke nå. Jeg vil heller jobbe og finne ut om jeg får lyst til å studere mer, eller finne jobb og ta det derfra. Hva kan jeg gjøre med det at foreldrene truer meg med å kaste meg ut fra der jeg bor nå? Jeg vil gjerne flytte, men uten jobb er det umulig.. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre nå. Skal jeg sette arbeid på pause og studere hele R2 pensum i løpet av 1.5 måneder? Takk for svaret Mvh en usikker gutt

SVAR

Besvart 23.08.2016 23:39:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle