Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma krangler hver eneste dag. Hva skal æ gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er jente på 13 år å har masse problemer hjeme.meg å mamma krangler hver eneste dag å jeg vett ikke hvem jeg skal snakke med. Keg får ikke lov til å dra på overnatting ikke negang o helgan. Jeg hat store søsster å lille søsster. Jeg er veldig glad i mamma men jeg får ikke lov t å ha kjæreste før jeg er 17 men jeg holder på med noen uansett å er ofte lei meg å sånn men jeg kan ikke fortelle mamma å hun maser veldig på masse ting som å rydde rommet å doen for d er min jobb. Jeg å en gutt holdt på men så bare gikk d litt galt siden jeg skjønte at han var veldig pervo å var ute etter kroppen min å ikke meg å d tenker jeg ofte på men mamma vil ikke skjønne å hadde drept mæ om æ sa at æ holt på med noen å maser veldig masse å er ofte sint. Hva skal æ gjøre?

SVAR

Besvart 16.09.2016 20:34:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle