Hopp til hovedinnholdet

Er det riktig av far å tvinge meg med på ferietur?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Far bestilte 1ukes spaniatur i høstferienfør jul, med sin nye familie. Jeg ble ikke spurt, bare bestilte. Mye har skjedd i livet mitt siden da, bla kjæreste. Jeg ønsker ikke å være med på denne turen. Vil være hjemme hos mor, der jeg kan være sammen med venner og kjæreste denne uken. Har sagt dette til far, men han blir sint å presser meg med at om jeg ikke stiller opp for han å blir med på ferie får jeg ikke jobbe på butikken hans og han kommer ikke til å stille opp for meg på noen som helst måte om jeg velger å ikke bli med. Jeg tørr aldri å si i fra til han om noe fordi det alltid blir store diskusjoner, der han bla gir meg dårlig samvittighet osv. Foreldrene mine er skilt og jeg bor hos mor. Han hører aldri på hva jeg tenker om ting og jeg føler bare at alt jeg gjør er galt i hans øyne og går konstant rundt med konstant dårlig samvittighet... Er det riktig av han å tvinge meg med på tur? Bør jeg ha dårlig samvittighet om jeg nekter å dra? Han skyver meg ifra seg :(

SVAR

Besvart 08.10.2016 09:36:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle