Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa har nylig skilt seg og pappa har fått ny kjæreste. Men nå er pappa utro mot den nye kjæresten - med mamma. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa har nylig skilt seg i ferien.. Pappa har fått seg en ny "kjæreste". Men pappa er litt deppa for tiden og han er litt innom meg og mamma, men nå en kveld skulle han bare sove over her side han var sliten å lei seg. Men mitt på natten kl. 23:30 hører jeg pappa i nabo rommet som lager litt sånne "uhh" lyder lavt.. Jeg bare ignorerte det, men etterhvert hører jeg ordentlig orgasme.. Altså jeg gikk bare ned å satt i sofaen og skalv i 30 min, jeg var i sjokk! Hvordan skal jeg takle dette, hva skal jeg si til dem! Pappa er lissom utro nå med mamma og den nye kjæreste jeg er skuffet over dem begge. Vær så snill og hjelp meg her! hva skal jeg si/gjøre!?

SVAR

Besvart 13.10.2016 14:18:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa er utro – hva gjør jeg?

Det kan være veldig vanskelig å vite hva du kan gjøre hvis du tror eller vet at en av foreldrene dine er utro. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle