Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hjemme hos far og stemor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i sommer flyttet jeg til faren, stemoren og broren(0) min, jeg har ikke bodd med pappa så lenge jeg kan huske, vi har hatt lite kontakt og han har bodd langt unna. Det å komme til en ny plass og på vgs uten å kjenne noen var vanskelig, men jeg ble fort kjent med mange og har det bra, jeg er nestleder for elevrådsstyret, fått jobb og har det helt fantastisk egentlig. Men hjemme jeg føler at jeg bare er i veien og tar plass, derfor vurderer jeg å flytte på hybel nærmere skolen, da jeg tar 2 buss, ikke kommer meg imellom uten at dem kjører meg og jeg føler meg ikke velkommen her. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette, føler di har gjort så mye for at jeg skal trives her, men allikevel føler jeg meg så ensom her og at jeg blir sett på som et dumt lite barn som ikke forstår en dritt. Jeg fikk litt mot til å si hvordan jeg følte det og alt jeg fikk tilbake var at jeg måtte slutte å leke kul, jeg er ikke tøff, jeg sier ikke ifra, og jeg liker ikke å være i veien, hvordan komme meg bort?

SVAR

Besvart 02.11.2016 09:56:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle