Hopp til hovedinnholdet

Lillebroren min har slått meg i mange år. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, siden broren min var sånn 4 år har han alltid slått meg osv. Når han ble sur. Da han var 4 år og jeg 9 år så gjorde det liksom ikke så mye, men nå når han er 9 og jeg 14, så føler jeg alt har blitt værre. Hver gang han blir sur på meg, for små ting.. så begynner han å vri håndleddet mitt og sparke meg hardt! Det gjør veldig vondt, og når jeg sier det til foreldrene mine så kjefter de på han der og da, men så skjer det igjen. og han snakker frekt til meg og sier fornærmende ting til meg hele tiden, og etterpå så sier han bare: Jeg bare kødda da! Jeg vet han bare er 9 år, men han er veldig stor og sterk, men jeg gjør fortsatt ingenting tilbake fordi "jeg er jo eldst" så foreldrene mine sier. Noen ganger er jeg redd for at han skal gjøre noe virkelig vondt mot meg. Jeg er så lei av at han bruker vold mot meg hver gang han blir sur, og jeg er så lei over at det alltid skal gå utover meg. Nå er jeg utrolig lei av dette. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.11.2016 11:07:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle