Hopp til hovedinnholdet

Kusina mi nekter å slette bilde av meg på Instagram.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er utrolig fortvila. I sommer var jeg, lillesøsteren min og våre to eldste kusiner på Holi fest i Østerrike. Det var koselig og tok morsomme bilder i lag, men så la kusina mi ut et stygt bilde av meg og lillesøsteren min på instagramkontoen hennes uten mitt og min lillesøsters samtykke. Bildet fikk litt stygge kommentarer, men det var få kommentarer som kommenterte pent KUN om kusines vakre utseendet. Jeg har sagt utallige ganger om å slette bildet, men hun nektet og blokkerte meg overalt på sosiale media og mitt mobilnummer. Instagram gidder ikke å fjerne bildet og snakket med tanten min og vennene hennes, men da ble hun sur og skremmer dem. Hva kan jeg gjøre når tanten min, vennene hennes og Instagramselskapet ikke gidder å gjøre noe? Jeg vill helst ikke blande politiet siden hun bor i Østerrike. Lillesøsteren min er lei seg siden hun har veldig dårlig selvbildet, og jeg får vondt inni meg når jeg ser hvordan folk er så slemme.

SVAR

Besvart 20.12.2016 11:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle