Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker mer frihet enn jeg får av familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg vil si om hva har jeg inne hjerte mitt . Beklager ,men jeg kan ikke snakke bra norsk ,men vil bare si hva har jeg i hjerte mitt. Jeg er en muslimsk jente som må føle etter regler til muslimane på grunn av de reglen live mitt ble vanskelig .Jeg vil forelske med en gutte ,men det klar jeg ikke over. jeg vil har frihet ,men det er også umulig allt går motsatt jeg vil ha venner jeg vil ha kjæreste som er glad i .jeg vil få klem av han men grunn av familien min som er opptatt med hva sier folk om meg og på grunn av muslims regler har jeg vondt inn meg . jeg følere meg alene vil få litt frihet jeg gjører noen som jeg er ikke glad i jeg vil ikke bruke hijap ,men jeg må det . Jeg vil bli venner med gutter ,men grunn av familien min får jeg ikke det .jeg kuttet meg i armen får å ha det vondt ute jeg følere meg anmeldes i det verden vil ha frihet

SVAR

Besvart 13.12.2016 14:12:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle