Hopp til hovedinnholdet

Har mange problemer hjemme. Ett av dem er at jeg hører mamma og kjæresten hennes ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente på 12 år og har mange ploblemer hjemme. Det første er at mamma og kjæresten til mamma har veldig ofte sex og det er veldig iriterende og ubehagelig og høre på. Jeg kutter meg, har selv mords tanker og gråter meg i søvn hver dag. Jeg er veldig open om ting til både lærere og venner så de fleste vet det. Jeg snakker med helsesøster men føler det ikke hjelper. Mamma har sagt at hun ikke skal ha sex i nærvær av oss barna men det løftet brøt hun i går. Hun blir veldig ofte sint av ting jeg sier til henne. Jeg og pappa har et veldig dårlig forhold til hverandre. Mamma er ofte sint på meg for det at jeg sier t jeg kuter meg. Hvordan kna jeg si at noe av det hun sier og gjør er galt eller at jeg hørte henne ha sex. Nå har jeg snakka med helsesøster i nesten enmåned nå, men det har ikke skjedd en forandring hjemme. Det er ikke bare det at jeg hører di ha sex men også mange andre ting. Mamma sier ofte at det keg hjør eller sier bare er tull, noe som er veldig viktig for meg

SVAR

Besvart 18.12.2016 09:54:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle