Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke så godt hjemme fordi det er så mye rot, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg visste ikke hvilket tema jeg skulle sette dette under, for jeg føler at det er så få som opplever dette. Jeg føler meg kjempe ukomfortabel hjemme, ikke pga mamma eller pappa slår eller noe sånn. Men fordi det er så mye rot over alt. Alle vennene mine har så perfekt ut som skinner hele tiden. Vi har støv overalt, matrester på benken og ting som mangler hele tiden. Dette gjør meg stressa, lei meg, sur og trist. Jeg har snakket med foreldrene mine om dette, men de fikser aldri opp i det. Vi har sølvkre på badet og matfluer overalt. Jeg er så ukomfortabel rundt rot nå at det er helt spesielt. Noen ganger blir jeg så sur eller lei meg at jeg har lyst til å kaste mobilen i gulvet. Hver gang jeg tar opp noe jeg ikke er fornøyd med hjemme med mamma eller pappa, sier de bare at de er for slitne til å diskutere det. Derfor har jeg ikke tatt opp dette ordentlig med de. Men hvordan kan jeg ordne dette? Jeg orker ikke å måtte stå å klage så mye... -Jente 14

SVAR

Besvart 08.03.2017 20:27:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle