Hopp til hovedinnholdet

Føler meg forskjellsbehandlet av mamma og pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er ei jente på 17 år som har det vanskelig heime med min familie på fire. Eg krangler ofte med mine søsken og foreldre. Dette er no normalt i seg sjølv, men dette har pågått i over fleire år no, og eg kjenner eg begynner å bli sliten. Dersom noken av dei er i dårligt humør, lar dei det gå utover meg, og det virker som favorit hobbyen deires er å kritisere meg nå for tiden. Minstemann hersker over foreldrene våre, og dei setter ingen grenser sjølv om dei gjorde det med oss. Eg føler at eg og den andre søsken min oppdrar henne istadenfor foreldrene mine. Dei forskjell behandler oss veldig og. Mine søsken får gjere som dei vil, med meg blir dei sure og kjeter på meg om eg spør om noko. Har sagt i frå til familien men dei hjelper ikkje. 1) Er det normalt og greit for foreldre å forskjellbehandle oss slik, eller er det eg som overdriver? 2)Dersom eg opner meg for ein rådgiver, kan det påvirke slik at eg ikkje får reise til USA? (Skal på utvikling til USA neste år)

SVAR

Besvart 09.03.2017 10:36:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle