Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler veldig, jeg er redd!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå krangler mamma og pappa veldig! De har kranglet helt siden kl.17.30 og nå er kl.19.40! Pappa var irritert på noe og ville ikke svare mamma ordentlig! Da ble mamma sur på pappa! Mamma skulle også få besøk av noen venniner men hun måtte avlyse det fordi, hun gråt og var dur på pappa. Vi måtte sitte å høre på at de kranglet! De kranglet rett foran oss.. jeg pg søstrene mine, ble veldig redde. Vi var redde for at de kanskje kommer til å skille seg. Vi er en indisk familie og skille oss egentlig ikke, men det kan skje.. vi skulle på en morsmål skole, og ha det gøy pg nøte venner der! Det var viktog å dra dit for vi skal ha en danseoppvisning og vi må øve der! Så fikk vi ikke lov av mamma fordi de hadde kranglet! Hva skjer nå?!! Kan dere hjelpe meg jeg er redd!! Hilsen Amanda:-)

SVAR

Besvart 28.03.2017 20:20:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle