Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig hjemme, foreldrene gir ikke god nok omsorg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette, håper vel egentlig på noen gode ord, eller bare å bli hørt. Jeg er egentlig veldig pliktoppfyllende, med gode karakterer i alle fag. Foreldrene mine bare antar at jeg gjør det ok på skolen, men de ser ikke at jeg jobber og kaller meg lat. Moren min er syk, og klager alltid over hvor flink hun er etc og hvor mye jeg får av henne. Hun er veldig av ustabil, skal alltid finne noe å hakke på. søstern min er perfekt i hennes øyne. Jeg får heller ikke "lov" til å være syk, og hvis jeg er dette får jeg en lang forelesning om hvor usuksessfull jeg er og at jeg ikke får "lov"til å være syk,fordi hun alltid har det 10x værre. Har blitt lagt inn på sykehuset grunnet stress 3 ganger før sommeren ifjor, pga stress, men det glemmer de mellom hver gang jeg har blitt syk. For det er jo "ingenting" iforhold til alle andre. Når hun drikker alkohol, blir det bare værre. Har prøvd å ta det opp med de, men da blir alt værre: Truer med å selge hest &hund etc

SVAR

Besvart 06.04.2017 09:37:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle