Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange problemer hjemme og trenger hjelp.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 14 år og mange problemer hjemme og jeg blir ofte slått av mamma og hun er alltid så streng og vis jeg har lyst på noe sier hun: vi har ikke nok penger til deg, jeg vil helst ikke ta kontakt med barnevernet eller noe sånt, jeg har prøvd å snakke til henne men det fører alltid til en større problem eller at hun misforstår alt jeg sier, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ellers alt jeg gjør er feil for henne og jeg prøver så godt jeg kan men hun blir aldri fornøyd med noe jeg føler noen ganger at hun hater meg og det er ikke så lett for meg å takle. Så jeg vil gjerne ha litt tips om hva jeg kan gjøre med dette eller ivertfal få litt hjelp

SVAR

Besvart 04.04.2017 15:58:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle