Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine krangler hele tiden, kan de ikke bare skille seg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hjemme hos meg er det ikke så greit, fordi foreldrene mine krangler nesten konstant. Hver gang vi spiser fjør pappa noe barnslig som gjør at mamma blir sur og går fra bordet, eller så begynner de å krangle om noe småtteri, og så blir det til noe veldig stort, og det ender opp med at de ikke snakker med hverandre resten av dagen. Det er ikke noe morsomt å ta med venner hjem fordi da hører dem så at de krangler og så blir det bare veldig ukomfortabelt å bare sitte der. Jeg skulle egentlig ønske at de skilte seg. En av vennene til storesøstra mi sine foreldre skilte seg nesten nå nettopp, p.g.a. At de kranglet. Og det gjør jo mine foreldre også... de har kranglet så lenge som jeg kan huske, og det er ikke noe hyggelig. De har ikke sovet i samme seng på lenge, så pappa sover på gjesterommet. Søstra mi og jeg prater ikke noe om dette, og vi prøver å unngå å gjøre det også. Jeg skulle bare ønske at de kunne forstå at det et ikke noe morsomt når det er sånn. Kan de ikke bare skille seg!

SVAR

Besvart 06.05.2017 14:12:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle