Hopp til hovedinnholdet

Pappa kaller meg stygge ting og slår meg når han blir sint. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I fjor ble moren og faren min skilt, og søsteren min ble syk av det, og er lagt inn på sykehus. Grunnet det bor jeg nå kun hos faren min. Faren min og jeg har aldri hatt noe godt forhold, og vi krangler hver dag. Han er veldig snill mot meg ellers men når han blir sur blir jeg redd han. Han kaller meg masse stygge ting, som at han aldri vil se meg igjen osv... Når han blir sint på meg, "slår" han også til meg. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det å slå, men det gjør vondt. Han "slår" meg alltid i hodet. Jeg er redd for å si det til noen fordi jeg ikke vet om det kan beregnes som slåing. Forige gang han gjorde det låste jeg meg inne på badet, og han drev å gjorde narr av meg fordi jeg ikke turte å komme ut. Han sier alltid unnskyld men jeg føler at det ikke holder lenger. Jeg er ikke den type person som klarer å prate ukjente personer som helsesøster, og jeg vil ikke gjøre moren min bekymret.. jeg klarer ikke fortelle det til henne.. Hva kan jeg gjøre??

SVAR

Besvart 26.05.2017 11:15:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle