Hopp til hovedinnholdet

Føler seg forskjellbehandlet hjemme hos mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma forselsbehandler meg og lillesøsteren min. Hva enn en krangel handler om tar mamma hennes side uten å gidde å høre på meg. Hun ser lillesøsteren min som om hun er en engel som aldri har eller konmer til å gjøre noe galt. Dette er veldig slitsomt og uhyggelig. Flere ganger ender jeg opp med å gråte inne på rommet mitt i flere timer og ingen av gangene har mamma spurt om det går bra med meg. Lillesøsteren min har alltid vært favoritten og disse situasjonene har hendt tusenvis av ganger. Selvfølgelig vet lillesøsteren min at hun bare kan skylde på meg om all ting og slippe unna. Pappa derimot har alltid vært den eneste som har stått opp for meg. Han hører på meg og problemene mine og gir meg gode råd. Mamma og pappa skildte seg for ca 3 år siden og det har kanskje påvirket meg mer enn det jeg vil innse. Uansett så har jeg tenkt på å snakke med mamma og pappa om å kanskje bare bo hos pappa. Aner ikke hvordan det skal fungere, men har dere noen tips?

SVAR

Besvart 01.06.2017 09:24:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle