Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan foreldrene lese mine private meldinger? Er det lov?

account_circle

SPØRSMÅL

Er det slik at foreldrene mine kan se på mine private meldinger? De vil alltid sjekke hvem jeg snakker med og hva jeg snakker om i meldingene jeg har med vennene mine. Er det slik at de har lov til det? Jeg tenker det er litt ukomfortabelt at de må se gjennom alt sammen, med tanke på at det er ingenting jeg gjemmer. Og når jeg ikke lar dem se hvem og hva jeg snakker om i meldingene mine med mine venner, tror de at jeg gjemmer noe. Det er helt sykt hvor foreldre kan være paranoide! Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer