Hopp til hovedinnholdet

Får ikke lov til å ha kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg og kjæresten min har vert sammen i 8 måneder no. I begynnelsen av forholdet vårt så viste ikkje foreldrene våre om dette, men når dei fant det ut blei alt verre. Eg trudde at eg fekk låv til å ha kjæreste, men det var vist ikkje som eg trudde. Faren min er den som er mest i mot dette og han har snakka veldig masse med meg og seier at eg må slå opp med ho, men eg føler eg ikkje kan slå opp med ho når me har vert sammen i 8 måneder og alt er fint mellom oss. Til slutt fekk eg ikkje låv til å ta ho med meg heim så eg fant ein annar måte å vera med ho på og det var å henga i bygda, men faren min likte ikkje det heller. Eg nekta å slå opp med ho. Til slutt tok faren min alle pengane mine og eg får ikkje penga kvar måned som eg pleide å gjere. No er eg lei alt dette å har begynt å få sjølvmordstanker. Eg treng hjelp! Eg veit ikkje Ka eg skal gjere

SVAR

Besvart 19.07.2017 12:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle