Hopp til hovedinnholdet

Mamma nekter meg å bo hos pappa. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15år. Mine foreldre er skilt. Mamma har ansvaret over meg. Ho nekter å la pappa ha meg. Ho gjør så pappa har 0 rettigheter. Mamma og jeg flyttet nettop til sverige. Jeg vil ikke det. Siden mamma gjør så jeg ikke får godt ferdig skolen i norge siste året på ungdom skole. Mamma har en mann. Han har bodd sammen med oss i noen år og fått barn med mamma. Men han har ikke skrevet seg inn i norge noen gang. Så jeg tror de har svindlet nav. Fordi da får mamma mer barnetrygd og div. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 30.07.2017 15:59:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle