Hopp til hovedinnholdet

Har en overbeskyttende far - får ikke lov å besøke gutter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min er ganske overbeskyttende ovenfor meg når det kommer til å henge med gutter og spesielt bli sammen med en. Her om dagen var det sånn at jeg var på besøk hos en gutt som jeg liker, og han ringte når jeg var der. Da sa jeg at jeg var hjemme hos han med en venninne, og da ba han meg komme hjem med en gang. Når jeg kom hjem begynte han å kjefte på meg og en av de tingene han sa var at jeg ikke får lov til å besøke gutter. Denne gutten jeg besøkte liker jeg veldig godt og etter hvert kan det hende det blir et forhold mellom oss. jeg har til og med spist middag med foreldrene hans, de var veldig hyggelige! Jeg får ikke lov til å ha kjæreste og hvis vi blir det, blir det vanskelig å holde det hemmelig for faren min. Og jeg kan ikke lyve til han hver gang jeg er sammen med denne gutten. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg er redd for å snakke med faren min om det.

SVAR

Besvart 22.08.2017 11:26:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle