Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Foreldrene mine skilte seg i fjor og far har nå funnet seg ny kjæreste. Hun er snill og grei, men han bruker all sin tid på henne. Jeg blir lei meg og føler han elsker henne mer enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skilte seg i oktober i fjor og nå har pappa funnet seg en ny kjæreste. Hun er veldig grei og snill men han bruker alt for mye tid på henne. På kveldene når hun ikke er her sitter han på mobilen og ser på bilder av henne og følger ikke med på tv'n. Jeg trener håndball og vil at han skal trene med meg på kveldene, men nå gjør han bare ting for henne f.ek fikser bilen. Før så var jeg og søsteren min bakgrunnen på mobilen hans. Men nå er det kjæresten hans. Jeg blir veldig lei meg og føler at pappa elsker henne mer en meg. Nå snakker de om å flytte sammen men det vil ikke jeg fordi da vet jeg at han kommer til å bruke all sin tid på henne. Hilsen ensom jente.

SVAR

Besvart 21.08.2017 21:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle