Hopp til hovedinnholdet

Blir urettferdig behandlet av mor og stefar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for 1 år siden: Det er klart vi skal støtte deg litt når du skal på utveksling! Men du må regne med å betale litt selv også (mamma og stefar) Jeg: Selvfølgelig for 6 måneder siden: Hei, kan vi snakke om hvor mye jeg eventuelt får av dere, og hvor mye jeg må regne med å betale selv? Dem: Åååååh du er så utakknemlig, her går du rett på sak, vi har ikke fått tenkt på det enda. Hva med faren din i Bergen som ikke bryr seg om deg, kanskje du kan spørre han? Og så har du jobb og konfirmasjonspengene i tillegg. Jeg: Kan dere ikke føre over penger fra barnebidraget litt da? Dem: Det går jo til huslån, tak over hodet, strømregning, mat og kloakk det da! 1 måned før avreise: Du må da skjønne at vi ikke kan støtte deg med penger når du drar. Vi har ført over litt penger fra barnebidraget men du må da skjønne at de to halvsøsknene dine må få like mye de også når de blir 17 år. Vi har jo ikke så mye penger akkurat. *Bygger hytte, jacuzzi, sender halvsøsknene mine til skotland på taekwondo stevne++*

SVAR

Besvart 04.09.2017 18:50:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle