Hopp til hovedinnholdet

Krangler med moren min nesten hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg krangler med moren min vær dag nesten.Eg vet ikke hva eg skal gjøre for å få henne til å stope å behandle som en liten jente, for det første hun sier at eg ikke har lov til å være med noen gutter eller bli sammen med noen det er så rart jeg kjønner ikke hvorfor, en gang kom det en gutt fra klassen for å spøre om eg ville være med han,og da spurte hun meg om hvem det var eg snakket med i døren og så sa jeg at det var en som gikk feil hun trodde ikke meg og kjekket selv så hun at det var gutter så sa hun kem er den guttene så sa eg noen fra klassen vi er bare venner så begynte vi å krangle og så begynte hun å skrike og slenge drit om meg og begynte å gråte og akurat nå er eg sammen med gutt i klassen men vet ikke hvordan jeg skal fortelle det til henne hun kommer til å hate meg og orker ikke mer om at vi skal krangle ver dag. For noen dager side så glemte eg og stenge døren og hun ringte meg og sa kom hjem nå så sa eg sorry men hun begynte å slenge drit om meg og så sputtet hun på meg

SVAR

Besvart 07.09.2017 21:03:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle