Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for far som mister vekt. Alkoholisme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke om dette er noe dere kan svare på men er beskymret over min far. Han er 65 år, er rundt 1.68 lang, og veier 55 kg. Han blir bare tynnere og tynnere for hver dag. Han får i seg minimalt med mat, og blir mett fort. For å være helt ærlig så drikker han en del, og tror ikke det hjelper noe på. Er det noe jeg kan gjøre for å gjøre det lettere for han å få i seg mer næring? Tips til noe flytende/drikke som inneholder en del næring eller som kan gjøre hans appetitt bedre? Tusen takk for eventuelle svar!

SVAR

Besvart 15.09.2017 10:36:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle