Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med deprisjoner og selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med deprisjoner og selvmordstanker. Jeg vil ikke snakke med noen om det! Og jeg føler at vær gang jeg snakker med pappaen min svarer han alltid på en sur måte. Han gjør ikke det med noen andre hjemme bare med meg. Hver gang jeg gråter fordi jeg ikke er fornøyd med meg selv blir han irritert å jeg sier bare unnskyld for at jeg gråter. Jeg vet at pappa liker meg men noen ganger føles det som om jeg ikke er velkommen! Jeg er lei meg fordi jeg er ikke fornøyd med meg selv og føler at jeg ikke er bra nok eller hvert noe! Jeg vil aldri se meg selv i speilet fordi jeg blir flau over hvordan jeg ser ut..

SVAR

Besvart 26.09.2017 23:27:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle