Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er skilt - hvem skal jeg bo hos?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung, jeg har et spørsmål. Mamma og pappa er skilt, og jeg er utrolig usikker på hvor jeg vil være mest. Akkurat nå er jeg 50/50, men før hadde jeg annenhver helg hos pappa, dette var noe jeg bestemte selv. Begge deler. Jeg vet heller ikke hvordan jeg skal finne ut av dette for meg selv. Pappa har nettopp vært borte omtrent 3 uker, og da har jeg vært hos mamma, og jeg har likt meg her, hun forstår meg mer og vi er nærmere + det er mindre støy. Det er ikke det samme hos pappa. Jeg syntes dette er veldig vanskelig for jeg må på en måte velge mellom dem, og jeg vil ikke såre de. Jeg vet at min stemme gjeller, men jeg klarer ikke helt å stå opp for meg selv. Mamma vil at jeg ska være til henne og pappa vil at jeg skal være til han. Men jeg føler at jeg trenger noen som kan hjelpe. Takk :)

SVAR

Besvart 29.09.2017 12:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle