Hopp til hovedinnholdet

Når jeg er hos mamma hender det at pappa og stemoren min vasker rommet mitt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har skilte foreldre og dermed to hjem. Har det veldig fint, men det er en ting jeg synes er litt ubehagelig. Når jeg er hos mamma hender det at pappa og stemoren min vasker rommet mitt. Det er forsåvidt greit, men de åpner bokser og finner ting de ikke skulle sett. Blant annet har de funnet bilder av meg med alkohol og en åpnet kondompakke. De har konfrontert meg med dette, noe jeg synes er meget ubehagelig. De har funnet en ripe i gulvet som de mener har kommet dit da jeg en gang hadde venner på besøk og de mener jeg drakk alkohol. Jeg har også fått skylden for flekker på sofaen som jeg er helt sikker på at jeg ikke har laget, men de trur meg ikke. Jeg har prøvd å si ifra, men de mener at jeg ikke trenger å skjule noe fra dem og at de må flytte på ting for å vaske. Det er vanskelig, å kanskje det ikke høres alvorlig ut, men jeg synes det er ubehagelig. Har dere tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 25.10.2017 09:57:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol uten å være 18 år

Jeg er en gutt på snart 17 år. I påsken skal jeg på hyttetur, og har tenkt å drikke alkohol. Men det er en ting jeg lurer på. Hva skjer hvis jeg blir tatt for å kjøpe øl?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle