Hopp til hovedinnholdet

Mamma er veldig stressa hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Moren min og jeg krangler ganske mye. Hun er veldig stressa hele tiden fordi hun føler hun gjør alt i huset. Jeg prøver å hjelpe til så godt jeg kan, men hun sier at jeg aldri gjør noe. Veldig ofte bare kommer hun på noe hun synes jeg gjør galt og kommer bort til meg og begynner og rope. Uansett hva vi krangler om, har hun bare to ting hun bruker mot meg. At hun synes hun selv gjør alt i huset og at hun synes jeg burde lese mer. Det er ekstremt frustrerende. For eksempel kan jeg si at jeg føler at hun kjefter mer på meg enn på lillesøster. Da sier hun att hun gjør alt i huset og bla bla bla. Hvis jeg spør hvordan det er relevant for det vi snakker om, blir hun sint. Jeg prøver bare å gjøre så hodt jeg kan, men hun lar meg aldri være i fred. Iblandt vet jeg ikke engang hva hun står å skriker på meg for, IG hvis jeg spør, blir hun kjempesint. Hun driver også å hermer meg på en veldig ubehagelig måte. Hvis hun synes jeg sier noe dumt, så hermer hun etter meg istedenfor å snakke.

SVAR

Besvart 05.12.2017 18:27:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle