Hopp til hovedinnholdet

Opplever ingen motivasjon eller glede mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg mistet faren min av kreft og broren min i bilulykke. Det er det verste som har skjedd meg. Jeg har ingen livs motivasjon lenger. Jeg har komt over sorgen det var lenge siden, men livet gir ikke mening lengre. Jeg bor me mamma og 2 bror. Vi er muslim og feirer ikke jul. Før feiret vi id med andre familier vi kjente, men nå gjør vi ikke det lenger. Vi gjør ingenting. Hver dag står jeg opp, skule, sove. det samme skjer hverdag. Jeg er med venner, men d hjelper ikke. Jeg har sagt til familien min at vi burde feire ting og gjøre ting, men de gidder heller ikke. Jeg gråter ofte. Blir lei meg når folk snakker om familie og hyggelige ting de gjør samen. Jeg orker ikke mer. Alt er dritt. Vi feirer ikke bursdager heller. Vi drar ikke på ferie. D er ingenting jeg gleder meg til lenger. Jeg vet ikke hvorfor jeg lever lenger. Jeg skjønner ingenting. Kan dere gi tips? Ikke si at jeg burde snakke med familien min for det har jeg gjort maaange ganger. D hjelper ikke. Men tips som hva jeg kan gjøre

SVAR

Besvart 07.12.2017 09:47:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle