Hopp til hovedinnholdet

For ikke så lenge siden kom jeg hjem til at faren min var utro. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har kommet i en posisjon jeg synes er utrolig vanskelig å være i. Jeg bor sammen med moren min, faren min og lillesøsteren min Foreldrene mine er gift, og har vært det i mange år. De virker for meg egentlig ganske lykkelige, men for ikke så lenge siden kom jeg hjem til at faren min var utro med en annen dame. Jeg er usikker på om faren min vet det, men jeg har ikke turt å spørre eller konfrontere han. Greia er at jeg ikke vet om jeg skal fortelle det til moren min eller ikke, for det virker ikke som om hun vet det... Jeg vet at det er galt å lyve, men jeg har virkelig ikke lyst å splitte opp familien, spesielt ikke siden lillesøster er så ung. Tanken på at de kanskje skilles gjør så utrolig vondt. Skal jeg bare late som om det ikke har hendt? Kan dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 09.01.2018 15:10:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle