Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det rett og slett ikke greit hjemme! Jeg blir slått veldig ofte av mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg trenger hjelp, Jeg har det rett og slett ikke greit hjemme! Jeg har en annen kultur ennen norsk. Kongen i huset er mamma. Pappa har sine meninger men han tørr ikke så ofte å si det til henne for hun klikker så fort at man kan tro at hun har en sykdom eller hva jeg skal si. Jeg blir slått veldig ofte av hun. Av og til ser man merke etter det for hun står meg med en Iphone lader eller lignede. Jeg gleder meg til jeg blir 18 år for da kan jeg ta ansvar for meg selv. Mamma er super kristen så når jeg spør om å sove hos en venninne sier hun alltid nei og sier jeg aldri skal stille hun det spørsmålet igjen og jeg for ikke gå på bursdag for bare være ute til senest 10 og jeg klager ikke over klokkeslettet men at jeg ikke for lov å være med på sånne ting gjør vondt. Jeg er glad i familien min og vil ikke splittet eller no sånt så helst mulig ikke gi meg svar som ¨kontakt barnevernet¨ For min vennine og søskene ble fratatt fra familien sin og det ønsker jeg ikke i det hele tatt.

SVAR

Besvart 11.01.2018 11:27:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle