Hopp til hovedinnholdet

Bor hos mamma, men ønsker å flytte til pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 og bor hjemme hos moren min. Foreldrene mine er skilt, og jeg besøker pappa sjeldent. Faren min har egen familie som jeg trives godt med, men de bor på andre siden av byen. Moren min og jeg er veldig uenige om ting, krangler hele tiden og jeg trives ikke i det hele tatt hjemme. Problemet er at jeg tror mamma og pappa har en alvorlig historie, men det var lenge siden og de har begge forandret seg mye. Det jeg lurer på, er om jeg kan flytte inn hos pappa, selv om mamma ikke vil? Hadde i så fall barnevernet blitt involvert? Jeg går i åttende nå, og vil egentlig flytte innen jeg starter i niende, så tar selve prosessen lang tid? Anonym

SVAR

Besvart 14.01.2018 13:48:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle